City Break avion & cazare

 
cluj-napoca, Romania
Edgar Quinet nr.5
Aparthotelul Nox**** ofer facilitCai precum apartamente spaCaioase, internet WiFi gratuit de mare vitez, restaurant, teras panoramic, parcare privat securizat, staCaie AZncrcare maCaini electrice Cai recepCaie cu program non-stop. Apartamentele sunt spaCaioase, dotate cu toate facilitCaile potrivite unei cltorii de afaceri, pentru un sejur AZn cuplu sau cu familia: sistem de acces inteligent, birou, living, buctrie complet utilat (frigider, plit cu inducCaie, espressor, cuptor cu microunde, prjitor pAeine), dormitor Cai teras sau balcon, WiFi gratuit, aer condiCaionat, TV cu ecran plat. Bile sunt dotate cu cabin de duCa, usctor de pr, prosoape, halate de baie Cai articole de toalet gratuite. Penthouse-ul Nox**** de la etajul retras al cldirii este astfel conceput AZncAet s ofere oaspeCailor o experienCa inedit unde pot beneficia de facilitCaile Cai confortul unui apartament de 90 mp, complet dotat Cai utilat Cai o teras panoramic de 100 mp, dotat cu jacuzzi Cai zon de relaxare.
Aparthotelul Nox**** ofer facilitCai precum apartamente spaCaioase, internet WiFi gratuit de mare vitez, restaurant, teras panoramic, parcare privat securizat, staCaie AZncrcare maCaini electrice Cai recepCaie cu program non-stop.
Apartamentele sunt spaCaioase, dotate cu toate facilitCaile potrivite unei cltorii de afaceri, pentru un sejur AZn cuplu sau cu familia: sistem de acces inteligent, birou, living, buctrie complet utilat (frigider, plit cu inducCaie, espressor, cuptor cu microunde, prjitor pAeine), dormitor Cai teras sau balcon, WiFi gratuit, aer condiCaionat, TV cu ecran plat. Bile sunt dotate cu cabin de duCa, usctor de pr, prosoape, halate de baie Cai articole de toalet gratuite.


Penthouse-ul Nox**** de la etajul retras al cldirii este astfel conceput AZncAet s ofere oaspeCailor o experienCa inedit unde pot beneficia de facilitCaile Cai confortul unui apartament de 90 mp, complet dotat Cai utilat Cai o teras panoramic de 100 mp, dotat cu jacuzzi Cai zon de relaxare.


vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!