Va multumim ca ati ales Gata de plecare.ro

Suntem alaturi de dumneavoastra si va intelegem starea de ingrijorare referitoare la situatia creata de epidemia de COVID-19, atat din punct de vedere medical, cat si financiar. Rezervarile pentru calatoria dumneavoastra (bilete de avion, hotel, rent-a-car etc.), inclusiv platile aferente nu si-a pierdut valabilitatea si nu sunt periclitate in niciun mod.

Pentru plecarile dupa perioada 15.05.2020 – 31.12.2020

Va informam ca in prezent, pentru majoritatea serviciilor turistice cu desfasurare in perioada 15.05.2020 – 31.12.2020, furnizorii nostri considera ca pot livra serviciile in parametri normali, iar eventualelor solicitari de reprogramare li se aplica conditiile contractuale.

In masura in care vor avea loc schimbari referitoare la situatia sau deciziile luate de autoritatile locale din destinatia vizata, modificari ale conditiilor impuse de autoritatile din Romania si, implicit, schimbari decise de furnizorii de servicii turistice, vom actualiza informatiile referitoare la calatoriile dumneavoastra.

Dorim sa va asiguram ca, in aceste vremuri complicate, Gata de Plecare.ro impreuna cu partenerii nostrii depun toate eforturile necesare pentru a oferi solutii echilibrate, adaptate situatiilor individuale si prevederilor specifice care le guverneaza.