20px
20px
20px
Excursii si tabere scolare

Excursia scolara ofera posibilitatea elevilor de a-si dezvolta spiritul de prietenie, vointa, disciplina si capacitatile organizatorice.

Excursia scolara contribuie la largirea cunostintelor teoretice, intregesc efectul instructiv educativ al activitatii didactice, realizand in acest mod, legatura dintre teorie si practica.

 

Echipa Gata de Plecare si partenerii nostrii, organizeaza excursii scolare de 1, 2 sau 3 zile la orice obiective turistice pe care alegeti sa vizitati, excursii montane cu ghizi specializati si deasemenea puteti sa adaugati la excursia dumneavoastra orice activitate din pachetul nostru de activitati pentru a face excursia mult mai atractiva si pentru a evita momentele de plictiseala prezente in excursiile obisnuite.

Lunga noastra experienta in lucrul cu copiii va da certitudinea ca reusim sa propunem programe atractive pentru orice grup de orice varsta.Pentru detalii va rog sa ne contactati si vom face programul excursiei impreuna.

 

Tabere scolare

Tabara scolara reprezinta tinta oricarui parinte de a il incadra pe copilul sau in societete.Socializarea la varste fragede creaza adultul complet. Organizam tabere scolare cu tematici multiple si cu activitati care pot atrage cati mai multi copii in ideea de a petrece timp liber in natura cu copii de varsta lor. Taberele scolare de iarna precum si taberele scolare de vara au ca principal scop zambetul si siguranta copilului dumneavoastra.