Ce spun clientii nostrii...
 • Madar Larisa

  Ma bucur sa ma numar printre clienții mulțumiți ai acestei agentii. Multumesc doamnei Cornelia pentru oferta si implicare. Recomand cu drag agentia Gata de Plecare sau Sana Center Travel , respectiv Hotel Majestic-Olimp, tuturor celor care doresc un concediu linistit, plaja neaglomerata, cazare si servicii moderne, dar în special familiilor cu copii.

 • Venter Ciprian

  the best 🍾🍾🤗🤗🤗...fara nici o retinere...🍹🍹🌴🌴🌴

 • Soós Tünde

  Suntem fff mulțumiți!!! A fost la fel de bine ca și restul ocaziilor!! Cu siguranță o sa mai colaboram!!! Mulțumim!!! 😊

 • Matica Amalia

  Cornelia e o drăguța și ii mulțumim pt vacanța frumoasa pe care o avem! Este foarte implicată in ceea ce face, iar asta o face o profesionista. Recomand cu încredere agenția!

 • Nicoleta Csiki Cristea

  Am petrecut 8 zile si 7 nopti la "Hotelul fara ganduri", cum la denumit mama mea, in Grecia Halkidiki. Sejurul a fost unul foarte reusit, multumim din suflet echipei Sana Center Travel si Corneliei in mod special pentru recomandarile ei. Ca si clienta "veche" recomand cu caldura si incredere aceasta echipa de profesionisti. Multumim si ne revedem in 20 20!

 • Raluca Dumitru

  Recomand Gata de Plecare si Sana Center Travel datorită personalului calificat,a ghizilor extrem de bine pregătiți,care in fiecare tur reusesc sa scoată in evidentă calitatile fiecărui obiectiv turistic cu brio,a ofertelor mereu accesibile fiecărui buzunar,datorită umorului intotdeauna prezent in excursii, oferit de cel mai tare ghid,Adi. Mereu voi cauta sa colaborez cu aceasta agenție pentru a avea o vacanța de vis. Mulțumesc Gata de Plecare, multumesc Sana Center Travel!

 • Ioana Lorena Cozma

  Cu multa răbdare, au înțeles din prima ce ne doream ,totul a fost la superlativ Multumim mult!

 • Melinda Muhana

  Agenție de încredere, promptitudine și personal de exceptie, cele mai bune oferte.The best! Recomand cu drag!

 • Alina Schifirnet

  Multumim din suflet pt promptitudinea raspunsurilor la cererile noastre, sfaturile bune, oferte bune, profesionalism, grija fata de clienti, oameni minunati! Recomand cu o foarte mare placere agentia Sana Center Travel! Clientul este pe primul loc. Multumim inca o data pentru tot.

 • Larisa Fitero Tocai

  A fost perfect si sigur,pt noi a fost prima vacanta la munte intr o tara straina,Sana travel a reusit asta,va multumim si apreciem tot efortul depus!

 • Bocor Camelia

  Recomand Gata de Plecare si Sana Center Travel deoarece imi ofera de doi ani vacante de vis. Multumesc pentru implicare, sfaturi, rabdare si amabilitate! 🤩😍

 • Stoica Sergiu Andrei

  Servicii excelente, informatii diverse si profesionale. Recomand!

 • Anton Iuhasz

  Suntem foarte încântați de amabilitatea, promptitudinea și profesionalismul dovedid în câțiva ani decand doar prin aceasta agenție ne luam concediile. Sfaturile potrivite în funcție de cerințele noastre..... Recomand cu mare căldură Gata de Plecare si Sana Center Travel cu oameni minunați. Mulțumim!

Ne gasiti la:

Adresa

Gheorghe Lazar 4A, Oradea

Program de lucru

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchisa

Telefon

Telefon de urgenta

Email:

Scrie un mesaj

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid