Ziua 1
Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII - ALEEA DEALUL MITROPOLIEI), pe ruta Bucuresti - Pitesti - Dubova - retur in tara pe Ruse - Giurgiu. 
 - Ne indreptam catre Dubova pentru a ne bucura de o frumoasa Croaziera pe Dunare in care vom admira Cazanele Dunarii, faimosul Chip al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa.
 - Continuam programul cu inchinare la Manastirea Sf. Ana din Orsova - asezata pe defileul Dunarii - unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra, este o manastire de maici cu viata de obste. Aceasta manastire are un istoric aparte, fiind ctitorita de catre cunoscutul ziarist interbelic Pamfil Seicaru care a luptat in zona Orsovei in calitate de tanar sublocotenent al Regimentului 17 Infanterie in primul Razboi Mondial. Cazare cu cina in zona Vidin - Calafat - Drobeta Turnu Severin.


Ziua 2
Mic dejun.
 - Baba Vida, fortareata din Vidin, este principala atractie a orasului Vidin. Este una dintre cele mai vechi si bine pastrate castele din Sud Estul Europei. Aflata pe malurile Dunarii, datorita pozitionarii sale strategice, a fost disputata de catre diferite imperii inca din vremea Romanilor. Fortareata, asa cum se prezinta astazi este formata din doua ziduri principale si patru turnuri. Astazi, Baba Vida are rol de muzeu si este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Bulgaria
 - Cetatea Belogradcik este un fel de Meteora a Bulgariei, din punct de vedere al aspectului reliefului, adevarat simbol national si una dintre cele mai bine pastrate monumente bulgaresti. Fortul este amplasat la baza unei formatiuni spectaculoase de roca ce apartine masivului Belogradchik. Stancile ciudate au primit nume de la localnici: Manastirea, Madonna, Calaretul, Preotii si s-a creat si o poveste care le-a dat viata.
 - Pestera Magura se numara printre cele mai mari pesteri din Bulgaria.  In interior pot fi admirate formaiuni carstice unicat si tot aici se gaseste si cea mai mare stalagmita din Bulgaria, denumita Bradul cazut, cu o inaltime de 11 metri. Galeria principala impreuna cu cele 3 ramificaii principale ale sale insumeaza peste 2.500 metri lungime. Recomandam echipament sport si haine groase pentru vizitarea pesterii.
Plecare catre casa. Sosire in functie de trafic.Pretul include: 
 - transport cu autocar clasificat; 
 - cazare 1 noapte Hotel/Pensiune 2-3* in zona Vidin - Calafat - Drobeta Turnu Severin + mic dejun + cina;
 - ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
 - cheltuieli personale;
 - taxa de vizitare a obiectivelor turistice - are caracter orientativ (Cetatea Belogradcik - 5 leva/pers, Cetatea Baba Vida - 5 leva/pers, Pestera Magura - 10 leva/pers, Croaziera Cazanele Dunarii -   aproximativ 35 lei/pers;  
 - taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata - se va achita cash de catre turisti la receptie; 
 - orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta cel tarziu cu o saptamana inainte de plecare. 

Modalitati de plata: cash in agentiile banacare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 150 lei/pers. 

Tarife copii: 
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (175 lei) beneficiaza de loc in autocar.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (305 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Calafat
Transport Autocar Calafat - Bucuresti

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate