Tui Magic Life Jacaranda  

Side, Turcia
de la
EUR138500EUR
Localizare

Situat pe o plajă nisipoasă, înclinată ușor, hotelul se află la aproximativ 3 km de orașul Colakli, la 10 km de Side si la aproximativ 50 km fata de Aeroportul din Antalya, durata transferului fiind de aproximativ 1 ora.
Resortul este clasificat la 5*, se intinde pe o suprafata de aproximativ 130.000 mp si a fost deschis în aprilie 2014. .CAZARE
Hotelul dispune de 781 camere, dintre care 174 sunt tip Lakehouse, dispuse in 3 rânduri, pe 2 etaje.
 
Family room LV (landview) - are o suprafata de aproximativ 52mp2, ofera balcon si are o capacitate de cazare de maxim 5 persoane, respectiv 4 adulti si un copil. Dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial (1.60 x 2 m) si o camera pentru copii cu doua paturi twin, cele doua incaperi fiind separate de o usa.
Facilitati camera: aer conditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare), televizor, parchet, baie cu dus si uscator de par.

Family room SV (seaview) - are o suprafata de aproximativ 52mp2, ofera balcon si are o capacitate de cazare de maxim 5 persoane, respectiv 4 adulti si un copil. Dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial (1.60 x 2 m) si o camera pentru copii cu doua paturi twin, cele doua incaperi fiind separate de o usa.
Facilitati camera: aer conditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare), televizor, parchet laminat, baie cu dus, uscator de par.

Family room Lake House - are o suprafata de aproximativ 60 mp2 si o capacitate de cazare de maxim 5 persoane, respectiv 4 adulti si un copil. Dispune de un dormitor si living separate de o usa.
Facilitati camera: aer conditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare, terasa la parter, acces direct la piscina din terasa- televizoR, parchet laminat/parchet cu pardoseala, baie cu dus, uscator de par.

Standard Room LV (landview) - are o suprafata de aproximativ 32 mp2, ofera balcon si doua paturi duble (1.40 x 2 m si 1.60 x 2 m) sau doua paturi twin (0.90 x 1.90 m) si are o capacitate de cazare de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Facilitati camera: aerconditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare), parchet, bai cu dus si uscator de par.

Standard Room SV (seaview) - are o suprafata de aproximativ 38 mp2, ofera balcon si doua paturi duble (1.40 x 2 m si 1.60 x 2 m) sau doua paturi twin (0.90 x 1.90 m) si are o capacitate de cazare de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Facilitati camera: aerconditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare), parchet, bai cu dus si uscator de par.

Standard Room Lake House - are o suprafata de aproximativ 52 mp2 si ofera balcon la primul sau la cel de-al doilea etaj. Are o capacitate de cazare de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Facilitati camera: aerconditionat, minibar (alimentat la sosire cu apa si bauturi racoritoare), parchet, bai cu dus si uscator de par.Servicii
Limbi vorbite de personalul hotelului: germană, engleză

Animalele de companie nu sunt permise!

Servicii cu plata:

·         Hair stylist (taxă suplimentară)

·         Room service (taxă suplimentară)

·         Spalatorie (taxa suplimentara)

·         Check-out târziu, în funcție de disponibilitate (taxă suplimentară)Facilitati

Gradina, lobby, lift, recepție, internet gratuit în spatiile comune și in camere, sală de conferință, parcare gratuită, în funcție de disponibilitate, carduri de credit acceptate: TUI Card / VISA, Master Card.Plaja si Piscine

Complexul ofera 9 piscine intre care regasim piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, piscina interioara (incalzita, sezoniera), 3 piscine comune (în zona bungalow-urilor).
Aquapark-ul este dotat cu 6 tobogane de apa (pot fi folosite de copiii cu varste peste 10 ani, iar cei mai mici doar insotiti de un adult).
Zonele de plaja, respectiv spatiile de la piscina sunt amenajate cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape, dusuri, vestiare,  toalete la piscina / pe plaja.
Lungimea plajei: aproximativ 300 m.Sporturi si Activitati

Activitati ideale pentru cupluri: cina romantica pe plaja (contra-cost), lectii de dans, romantic Chill out - seara pe plaja sau in alta zona a resortului, o data la doua saptamani, cosuri pentru  picknick disponibile în restaurant.

 

Zona de fitness si sport:

·         ORAR: 07.00 - 22.00 h (6 zile pe săptămână program intreg, 1 zi/săptămână program redus);

·         Antrenor personal, centru de ciclism interior, zona de aerobic acoperită;

·         Cursuri de fitness, cum ar fi ZUMBA, Fat Burning, Belly, Butt & Thighs, Bodyweight Training, Bodywork, Antrenament de inalta intensitate HIIT (High Intensity Interval Training), Stretch & Strentghs, Aerobic, Easy Step / Step Aerobic pentru avansati,  Aqua Fitness, Pilates, Yoga, Fit & Fun pentru familii;

·         Salsa si alte lecții de dans;

·         Cursuri de fitness suplimentare, cum ar fi sărituri cu trambulina, sărituri cu trambulina pentru copii, ciclism interior pentru începători, ciclism interior pentru avansați, ciclism acvatic, box;

·         Băuturi izotonice și proteice;

·         live DJ în timpul Aqua ciclismului sau a jocului de la piscină;

·         7 terenuri de tenis – se ofera si cursuri de 5 ori pe saptamana;

·         4 terenuri de volei pe plajă pentru o mulțime de acțiune și distracție - au loc Turnee săptămânale si un Turneu mare de volei pe plajă cu DJ, o dată pe săptămână.

Ciclism:

·         1 ghid profesionist de ciclism;

·         tururi ghidate cu bicicleta pe munte de 2 ori/zi, 6 ori pe saptamana;

·         tururi ghidate pe munte cu bicicleta pentru tineri o dată pe săptămână.

Sporturi acvatice:

·         Windsurfing - disponibil cu orice permis de windsurf;

·         Cursuri Windsurf (contra-cost);

·         Canoe;

·         Catamaran (contra-cost) - închiriere numai la prezentarea unui certificat internațional de catamaran;

·         Vârsta minimă pentru participare la sporturile acvatice: 16 ani (12 ani cu acordul părinților).

 

Petreceri si spectacole:

·         6 petreceri tematice diferite în două săptămâni precum: Party White Gala (săptămânal), Party Crazy (La Vida Loca), Beach Party (Soare, Mare, Nisip), Flashback Party, Party Route 66 etc.;

·         6 spectacole de seară diferite în două săptămâni precum.: One Way Broadway, Remember the Time, Looney Cabaret etc.;

·         Muzică live, de două ori pe săptămână;

·         Disco Gala Night, de 4 ori pe săptămână;

·         Oktoberfest - de două ori la sfârșitul lunii septembrie.

 

Facilitati pentru Familii: magic mini club, magic kids club (pentru copiii intre 7-12 ani), teen time (pentru adolescenti cu varste intre 13-16 ani), magic mini disco, de 6 ori pe saptamana, magic kids night, de două ori pe saptamana,teens night, de 6 ori pe saptamana,tir cu arcul pentru copii si/sau adolescenti, de 3 ori pe saptamana, fotbal pentru copii / fotbal pentru adolescenti, activităti familiale de ex. Fit & Fun, Family Boccia, fotbal de familie sau Joc la piscină, de 4 ori pe saptamana, Open Air Cinema / Indoor Cinema o data pe saptamana, loc de joaca umbrit, patut copil la cerere. 

Zona de fitness si sport:  
-
program 07:00 - 22:00 h
 (6 zile pe săptămână program intreg, 1 zi/săptămână program redus
- antrenor personal, centru de ciclism interior, zona de aerobic acoperită


 

 

· Cursuri de fitness, cum ar fi ZUMBA, Fat Burning, Belly, Butt & Thighs, Bodyweight Training, Bodywork, Antrenament de inalta intensitate HIIT (High Intensity Interval Training), Stretch & Strentghs, Aerobic, Easy Step / Step Aerobic pentru avansati,

· Cursuri de fitness suplimentare, cum ar fi sărituri cu trambulina, sărituri cu trambulina pentru copii, ciclism interior pentru începători, ciclism interior pentru avansați, ciclism acvatic, box;

· Băuturi izotonice și proteice;

· live DJ în timpul Aqua ciclismului sau a jocului de la piscină;

· 7 terenuri de tenis – se ofera si cursuri de 5 ori pe saptamana;

· 4 terenuri de volei pe plajă pentru o mulțime de acțiune și distracție - au loc Turnee săptămânale si un Turneu mare de volei pe plajă cu DJ, o dată pe săptămână.

 


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Transport Avion CLJ-AYT Corendon Sambata 2020 Cluj Napoca - Antalya; Taxe aeroport; Transport Avion AYT-CLJ Corendon Sambata 2020 Antalya - Cluj Napoca

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Pret
Tip camera
Zbor + STD ROOM LAND VIEW
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 385.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + STD ROOM SEA VIEW
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 442.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + LAKE HOUSE
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 579.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + FAMILY ECO ROOM
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 716.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + FAMILY ROOM LAND VIEW
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 858.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + FAMILY ROOM SEA VIEW
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 944.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + FAMILY LAKE HOUSE
1 x 2 adulti
Masa
all inclusive
Perioada
26.05.2020 - 02.06.2020
Disponibilitate
la cerere
Pret
2 434.00EUR
7 nopti