Hotelul Maistrali, construit în stilul tradițional al zonei Pelion, dar care ofera totusi toate facilitățile unui hotel modern,situat în micul oraș fermecător Afissos.

Localizare:

Hotelul Maistrali, construit în stilul tradițional al zonei Pelion, dar care ofera totusi toate facilitățile unui hotel modern, este în micul oraș fermecător Afissos. 


Categorie:

3*


Tip masa:

Mic Dejun


Facilitati hotel:

Recepția deschisă nonstop poate aranja tururi și excursii. Se oferă parcare privată gratuită. Restaurantul Maistrali servește mâncăruri mediteraneene și grecești tradiționale. Unitatea de cazare ofera aer condiționat, ferestre mari, cu vedere la mare, și șemineu în serile de iarnă. Toate mâncărurile sunt pregătite cu alimente ecologice.


Facilitati camere:

 Toate unitățile de cazare au aer condiționat, încălzire, TV cu plată și baie privată cu uscător de păr. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!

vezi mai multe

Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc – a treia bancheta, 10 €/pers/loc – a doua bancheta si 15 €/pers/loc – prima bancheta;

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate