Descriere: Hotelul Majestic de 5 stele ofera cazare si servicii de cea mai inalta calitate, uimind prin eleganta, luxul si confortul necesare unei vacante de neuitat.
Tip masa: Mic dejun.
Localizare:  Hotelul Majestic este situat la intrarea in Fira, la aproximativ 500 m de centrul capitalei, 7 km de aeroport si 9 km de port. 
Dotari camere:  Hotelul dispune de 61 camere, dotate cu balcon, aer conditionat, TV satelit, conexiune internet WiFi, telefon, minibar, facilitati pentru preparat cafea si ceai, baie cu cada cu jacuzzi si uscator de par.
Facilitati: Hotelul Majestic dispune de 3 piscine cu jacuzzi, una dintre ele cu apa incalzita, lounge, pool bar, restaurant A la Carte (Capparis), restaurant gourmet (Crocus), room service, spatiu pentru jocuri (biliard, darts), centru de conferinte, centru fitness, sauna, loc de joaca pentru copii, parcare privata.
Clasificare oficiala: 5*
Website: www.hotel-majestic.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - SANTORINI 2024 (vineri) Bucuresti - Santorini; Taxe de aeroport; Avion SANTORINI - OTOPENI 2024 (vineri) Santorini - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate