Localizare

Complexul se află la doar 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada. Parcarea este gratuită.Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele din Golful Makadi oferă acces direct la plajă și la 2 zone cu piscină în aer liber. Centrul spa oferă o varietate mare de masaje și tratamente de înfrumusețare.

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort cuprinde 6 restaurante à la carte. Localurile unde se poate lua masa oferă preparate cu specific italian, mexican, mediteranean, grecesc și asiatic. Oaspeții beneficiază și de room service disponibil nonstop. Complexul are 7 baruri cu tematică diferită, printre care se numără un pub englezesc tipic, 2 baruri amplasate lângă piscină și o cafenea în stil oriental, Sultana Café.

Complexul are 5 piscine, dintre care 2 cu sistem de încălzire pentru lunile de iarnă și 1 piscină pentru copii cu mai multe tobogane cu apă. Oaspeții se pot antrena pe pista de jogging de 6 km sau în centrul de fitness bine dotat. Aceștia pot admira vederea minunată la Marea Roșie, care îndeamnă la odihnă și relaxare. Regiunea este renumită ca fiind una dintre cele mai bune zone pentru snorkelling și scufundări.Facilitati Camere

Toate camerele de la SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort sunt dotate cu minibar și terasă sau balcon. Unele unități sunt situate pe plajă și pun la dispoziție o zonă de relaxare în aer liber, cu vedere la Marea Roșie.

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate