Charter Maldive - The Nautilus Maldives, cu plecare din Bucuresti

Nautilus este o stațiune privată din rezervația biosferei UNESCO a atolul Baa, langă golful Hanifaru. Această insulă are propriul recif de corali la doar cațiva metri de plajele sale.

Fiecare dintre cele 26 de case este o suită cu living și dormitoare separate, precum și majordom personal, piscină privată și vedere la ocean. In fiecare casă, oaspeții pot avea Wi-Fi gratuit, apă gratuită, ceai, cafea și băuturi răcoritoare, sticlă de șampanie la sosire și turndown gourmet seara.

Camerele au două televizoare cu ecran plat prin satelit, filme la cerere, baie cu aer condiționat, articole de toaletă, cadă de sine stătătoare, cabină de duș separată, aer condiționat și ventilator de tavan. Minibarul și frigiderul pentru vinuri pot fi aprovizionate cu propriile opțiuni ale oaspeților.

Activități precum sporturi acvatice nemotorizate, inclusiv windsurfing, canotaj, navigație cu catamaran și snorkeling sunt gratuite.

Toți oaspeții pot lua, de asemenea, gustări ușoare din partea casei de delicatese de langă piscină in timpul zilei. Acest complex oferă, de asemenea, un centru spa pe apă cu servicii complete, trei restaurante, două baruri, piscină infinită in aer liber, o bibliotecă, centru de fitness, yoga gratuit, club pentru copii și Wifi.

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate