Charter Creta Heraklion - Malia Mare, cu plecare din Oradea

Acest hotel de 3 stele, administrat de o familie si construit in concordantă cu stilul arhitectural local, este amplasat convenabil, pe soseaua Plajei Malia.

Interiorul elegant, mobilat intr-un stil simplu, traditional insulei, ii conferă un aer de autenticitate cretană, oferind in acelasi timp toate facilitătile tipice unui hotel modern.

Cele 35 de camere sunt spatioase si confortabile. Acestea creează o atmosferă de autenticitate cretană, fiind amenajate cu arcade din piatră si pardoseli din marmură. Camerele duble si triple au o baie privată, un balcon, un mini-frigider, un seif si aer conditionat.

Malia Mare oferă oaspetilor o zonă de lounge, prevăzută cu TV prin satelit, un colt de internet si o grădină bine ingrijită. In fiecare săptămană, hotelul organizează o seară specială de grătar.

Zona de piscină, care include un bar langă piscină, oferă o cadă tip jacuzzi si un bar la nivelul piscinei, iar terasa spatioasă, inzestrată cu sezlonguri, oferă umbră suficientă in zilele călduroase de vară.

vezi mai multe

Vacante deosebite in destinatii alese/transport

Verifica tarife si disponibilitate